20090225

Muhabbet kuşu üretimhanesi



1 yorum:

m_burak dedi ki...

Adım Burak 27 yaşındayım, Mersinde oturmaktayım. Siteleri gezerken aklıma damızlık muhabbet kuşlarına bakmak geldi. Taradım başta sizin siteniz çıktı :)
Bende 11 yaşından beri muhabbet kuşu besleyicisiyim fakat 6 sene önce üniversiteyi kazanınca satmak zorunda kaldım kuşlarımı. Okul biter bitmez yine iki çift damızlık muhabbet kuşu aldım akvaryumcudan. Aslında hiç alış veriş yapmam böyle kuş satan pet-shoplardan. Çünkü daha öncede aldım sattıkları kuşlar ya kısır oluyor ya da artık yumurtlamaktan kuşların pili bitmiş oluyor. Yani demek istediğim sattıkları kuşlar sözde damızlık fakat üreme fonksiyonları bitmiş ve yaşlı olanlar satıyorlar. Bu sebepten dolayıda hiç Mersinde artık kuşçulardan kuş alamaz oldum. Satan şahısa diyorum ben üreteceğim bana ona göre kuş sat zaten çoğladıklarında yavrusunuda sana satacağım diyorum ama insanlar gün ve gün kazanma peşinde.
Sitenizi gezdim muhabbet kuşları hakkında merka edilen herşeyi sanırım yazmışsınız bu yüzden sizi tebrik etmek istiyorum. Ayrıca yavru muhabbet kuş fiyatları ne kadar öğrenebilir miyim?
Saygılarımla, bol üretimler dilerim...

Hemen Tıkla!